Ukens Budskap i 2018


Hver mandag legger jeg ut to (tre) budskap,
som kan være til hjelp og veiledning for deg ...
på din åndelige utviklingsvei.

Du tar til deg det som blir riktig for deg,
og som gir gjenklang i ditt hjerte.
Vær tilstede i nuet og nyt øyeblikket
!

Budskapene blir liggende på siden i 3 uker. Husk å ta en kopi, hvis du vil ta vare på budskapene.


"Tilbring livet med de som gjør deg glad, ikke de du må imponere ..."

"Hemmeligheten til lykke, er å gjøre hva du liker. Hemmeligheten til suksess, er å like det du gjør."

Budskap i uke 25 (18-24. juni)

Du er en kraftfull Lysarbeider

Det er trygt for deg å være kraftfull. Din åndelige kraft bringer store velsignelser i kjærlig tjeneste for det guddommelige.

Dette kortet kommer til deg fordi englene vil hjelpe deg til å føle deg komfortabel med din åndelige kraft. Du er ekstremt kraftfull fordi du (i likhet med alle andre) ble skapt i den kraftfulle Skaperens bilde. Når du har en intensjon om å gjøre en healing eller en lesning, strømmer guddommelig kraft gjennom deg.
Ettersom denne kraften ikke er personlig eller drevet av eget av egoet, er det trygt for deg å kanalisere den. Når din intensjon er å bruke guddommelig kraft i kjærlighetens tjeneste, vil du oppleve harmoni i alle dine aktiviteter. Jo mer komfortabel du er med din åndelige kraft, desto mer jevnt og stabilt vil den strømme igjennom.

Øvelse:
Spenninger i magemusklene betyr at du opplever en maktkamp. Enten føler du at noen forsøker å kontrollere deg, eller så er du usikker på hvordan du skal bruke kraften din. Neste gang du legger merke til disse spenningene, sier du:

«Erkeengel Mikael, hjelp meg å tre inn i min guddommelige kraft med verdighet og takknemlighet.»

Legg merke il hvordan dine magemuskler slapper av som en reaksjon på denne påkallelsen, og at situasjonen roer seg ned og endres til en vinn-vinn-situasjon.


Engel på jord

Du er en lysarbeider som har kommet til jorden for å undervise om kjærlighet.

Dette kortet kommer til deg som en respons på spørsmålet du har stilt om din livsmisjon. Svaret er: Undervis om kjærlighet. Du utfører denne oppgaven hver gang du er sentrert, fredelig og kjærlighet. Det er også da du er en rollemodell for guddommelig fred. Du behøver verken å si noe, skrive en bok eller arbeide som healer for å ha en positiv innvirkning på andre. Du trenger kun å være kjærlig og medfølende i ditt samspill med andre. De som er fredfulle underviser andre om fred, som er uttrykket for guddommelig kjærlighet på jorden.
Du mottok også dette kortet for hjelp til å håndtere fremmedgjøring, som er følelsen av å være annerledes og ikke høre til. Som en engel på jord kan dette være en av dine første inkarnasjoner som menneske. Men ikke vær bekymret, for du er aldri helt alene. Englene er alltid med deg, og veileder, elsker og aksepterer betingelsesløst akkurat som du er. Det finnes også andre engler på jorden, med lignende bakgrunn og erfaring som du har, som lever blant oss. Be dine skytsengler om å sette deg i kontakt med likesinnede venner, og de vil gjøre det.

Øvelse
Nøkkelen til å undervise i kjærlighet er å først kjenne den i deg selv og ditt eget liv. Finn frem en notatblokk, eller opprett et tomt tekstbehandlingsdokument på datamaskinen din. Skriv ned alt du kan komme på under overskriften «Ting jeg liker ved meg selv». Ta med båe viktige og ubetydelige egenskaper du synes er positive ved deg selv. Listen er privat, så du kan erkjenne karaktertrekk du normalt ville være for sjenert til å innrømme.
Visk å stryk så ut ordet «liker», og erstatt det med «elsker». Gå jevnlig gjennom listen, og tilføy flere grunner til at du elsker deg selv. Gjennom å arbeide med selvaksept, vil du også hjelpe andre å lære å elske seg selv.

Budskap i uke 24 (11-17. juni)

Ørechakra

Legg merke til budskap som kommer i form av lyd, ord eller musikk. Både fra ytre kiler og innefra. Disse budskapene er reelle svar på dine bønner.

Du fikk dette kortet fordi englene har forsøkt å fange din oppmerksomhet. De har hørt dine bønner, og gir deg nå informasjon og instrukser slik at du skal, kan gjøre det rette. Du hører englenes budskap på ulike måter – i en sang som repeteres, en samtale du overhører, en helt uventet bekreftelse fra en fremmed eller i ord som du hører i ditt indre. Englenes budskap er alltid kjærlige, positive, troverdige og konstruktive.

Øvelse
Finn et rolig sted der du kan være uforstyrret, og si følgende ord til erkeengelen Mikael:

«Jeg ber deg nå om å rense ut og fjerne all lavere energi fra mine fysiske ører eller ørechakraer. Jeg er villig til å frigjøre alt smertefullt jeg noensinne har hørt, i bytte for en klarere evne til å høre kjærlighetens og englenes stemme.»


Slipp taket

Arbeid med erkeengelen Mikael for å gi slipp på alt som ikke lenger tjener deg eller din livsmisjon.

Erkeengelen Mikael sender deg dette kortet som svar på dine spørsmål om din guddommelige livsmisjon. Kanskje har du en idé om hva det er, men synes det er skremmende å gå videre. Eller kanskje føler du deg blokkert når det gjelder å forstå din livsmisjon. Disse bekymringene har utløst Mikaels assistanse og budskapet han bringer deg gjennom dette kortet.
Ditt høyere selv er fullt bevisst på din guddommelige oppgave, og er klar til å gå fremover på denne veien. Ditt høyere selv er også nært forbundet med den universelle flyten av støtte, som er tilgjengelig for deg og ditt formål. For å nå din naturlige tilstand, vil Mikael hjelpe deg å gi slipp på alt som står i veien, slik som egobaserte bekymringer eller aktiviteter.

Øvelse
Ta frem to eller flere papirark og en penn. Hvis du ønsker det, kan du også gjør denne prosessen på datamaskinen ved å åpne et tomt tekstbehandlingsdokument.
Trekk pusten dypt inn og la musklene slappe av. Skriv deretter følgende øverst på siden: «Erkeengel Mikael, hva trenger jeg å forløse for fullt og helt å følge min vei og min livsmisjon?» Skriv raskt ned alt som kommer til deg, det være seg tanker, følelser, visjoner eller ord. Det er også mulig at det kan virke som om pennen begynner å skrive helt av seg selv, noe som er trygt og normalt når man er i kontakt med Mikaels kjærlige energi. Noter alt du mottar, selv om du ikke forstår betydningen.
Ta deretter papiret (eller skriv ut dokumentet fra datamaskin) og ødelegg det seremonielt ved å brenne det, legge det i vann eller begraver det. Når du gjør dette, erklærer du: «Jeg forløser nå alt det som ikke tjener mitt høyeste gode.»


Manifestasjonskraft

Bruk dine åndelige gaver og medfødte evner for å tiltrekke deg det du ønsker.

Du har kraften! Med dette kortet minner englene deg på dine iboende åndelige evner. Kanskje har du klaget over noe, eller følt deg som et offer under innflytelsen av en annens vilje. Dette kortet er en påminnelse om at du har kraft til å endre alt i livet ditt ved å bruke dine medfødte åndelige manifestasjonsgaver.
Når du klager, gir du bort kraften din til andre. Klaging er også negative affirmasjoner som tiltrekker mer av de samme uønskede effektene. Englene vil at du skal erstatte de gamle klagevanene med sunne visualiseringer som retter fokuset på det du ønsker deg. Det fungere!

Øvelse
Tenk på en situasjon du gjerne vil forbedre, og skriv, tegn eller lag en collage som beskriver det du ønsker deg i fremtiden. Se på dette bildet av dine ønsker daglig, og vær ikke bekymret for «hvordan» de skal manifesteres. Hver gang du tar deg selv i å bekymre deg over eller tvile på dine manifestasjonsevner, sier du:

«Erkeengel Jofiel, skjønnhetens engel, forskjønn mine tanker slik at de er fullstendig basert på kjærlighet.»

Budskap i uke 23 (4-10. juni)

Gudinne

Uttrykk din guddommelige feminine energi, og omfavn dens magiske intuisjon og omsorgsfulle kvaliteter.

Dette kortet forteller om et behov for hellig, feminin energi, som bærer med seg gaver som intuisjon, omsorg og kunstnerisk uttrykk. Kanskje har du tilbrakt for mye tid på tankearbeid eller arbeidet uten kreativt innhold. I så fall er dette et tegn til deg om å bevege kroppen i dans, og uttrykke din intuitive, omsorgsfulle og kreative side.
Du blir også ledet til å påkalle velvillige feminine gudeskikkelser for å få hjelp med den situasjonen du spør om. Du kan påkalle Lakshmi, hinduenes høyt elskede overflodsgudinne. Brigit, den keltiske gudinnen for helbredelse og mot. Jomfru Maria, helgenen som veileder våre barn. Athene, den greske visdomsgudinnen. Den egyptiske gudinnen Isis som hjelper kvinner med å sjonglere hjem og familie, eller hvilken som helst av de andre tusentalls tillitsvekkende og hellige feminine guddommer.

Øvelse
I hver kvinne bor det tre aspekter av gudinnen: Jomfruen (det indre barnet – noen ganger ren, andre ganger dristig eller eventyrlysten), Moderen (den omsorgsfulle) og Matriarken (læreren). Menn har tilsvarende indre kvaliteter: Gutten, Faderen og Patriarken. Det er viktig å uttrykke hvert av disse tre aspektene daglig. Dette vil bidra til å balansere lekenhet med arbeid og relasjoner. Bruk tid hver dag på å uttrykke disse tre egenskapene i deg, å legg merke til hvor mye mer energisk og balansert du føler deg.


Hjertechakra

Svaret du søker finnes i ditt hjerte akkurat nå. Vær åpen for å gi og motta kjærlighet.

Englene vil at du skal stole på dine følelser. Ditt hjerte er fylt med visdom, og det kaller nå på deg for å gjøre viktige endringer. Stol på denne visdommen, for den vil ikke svikte deg. Hver gang du trosser dine indre følelser, knuses en liten del av hjertet ditt. Reparer ditt hjerte og relasjoner til deg selv ved å hedre dine følelser. Hvis du for eksempel er ulykkelig over en situasjon, betyr det at noe er galt og at noe må gjøres. Be englene om mot og støtte til å gjøre sunne forandringer både hjemme og på arbeidsplassen din.
Dette kortet oppfordrer deg også til å åpne opp hjerte for kjærlighet. Kanskje har du blitt såret i tidligere forhold, og derfor verner deg mot ytterligere smerte. Englene forsikrer deg om at de beskytter deg og ditt hjerte, så det er trygt for deg å kjenne på kjærlighet og andre følelser. Øvelsen nedenfor vil hjelpe deg med å følge alle rådene fra englene.

Øvelse
Gå til en blomsterbutikk, og kjøp en eller flere friske, rosa roser. Hvis du dyrker roser i egen hage, er det enda bedre! Bær en rose med deg gjennom dagen, og lukt jevnlig på dens duft. Plasser en eller flere roser på nattbordet for å nyte fordelen av deres evne til å åpne hjertechakraet. Når du ikke kan ha en rose med deg, kan du isteden bruke en ren essensiell roseolje. I tillegg kan du ha på deg et smykke med en rose, hjerteformet rosenkvarts, eller legge krystallen i behåen eller brystlommen. Dette vil hjelpe deg å holde hjertet åpent gjennom dagen. Hvis du ber om det, vil englene også omslutte dit hjerte med helbredende og beskyttende rosa lys.