Ukens kollektive budskap i 2018


Hver mandag legger jeg ut to (tre) kollektive budskap, som kan være til hjelp og veiledning for deg ... på din åndelige utviklingsvei.

Du tar til deg det som blir riktig for deg, og som gir gjenklang i ditt hjerte. Vær tilstede i nuet og nyt øyeblikket
!

Budskapene blir liggende på siden i 3 uker.


"Tilbring livet med de som gjør deg glad, ikke de du må imponere ..."


"Hemmeligheten til lykke, er å gjøre hva du liker. Hemmeligheten til suksess, er å like det du gjør."

Kollektive budskap i uke 4 (22-28. januar)

Alver

Du har et sterkt bånd til Alvene, og din livsmisjon handler om å hjelpe moder natur.

Du har trukket dette kortet fordi alvene vil at du skal vite at de er med deg som åndelige veiledere. De hjelper deg med å dekke dine fysiske behov og oppfylle din livsmisjon. Alvene ber deg innstendig om å tilbringe mer tid utendørs, og hjelpe dem i deres arbeide med å rense jordsmonnet, vannet og luften. De er også beskyttere og veiledere for dyrene. Hvis du kunne tenke deg et gudommelig oppdrag der du hjelper dyr eller moder natur, kan du bare spørre alvene!
Dette kortet viser også at du er interessert i å manifestere penger eller annen form for materiell støtte. De magiske alvene hjelper deg gladelig med dine anstrengelser, forutsatt at du gjengjelder tjenesten ved å gjøre noe godt for naturen, som for eksempel å resirkulere flakser og bokser eller bytte til miljøvennlige rengjøringsprodukter.

Øvelse:
Oppsøk et utendørsområde der trær og planter vokser vilt uten beskjæring eller sprøytemidler. Alvene foretrekker slike områder. Si i all oppriktighet følgende til alvene, enten høyt eller inni deg:

«Jeg ønsker å se eller føle deres nærvær. Kan dere hjelpe meg å bli bedre kjent med dere?»

Du vet du har fått kontakt med alvene når du får ideer og impulser som handler om å beskytte miljøet eller å hjelpe dyr. Ofte presenterer alvene seg for nye personer ved å be dem om å plukke søppel fra en eng eller en natursti i nærområdet. Når du har gjort det alvene har bedt deg om, vil de i gjengjeld hjelpe deg i dine bestrebelser.


Erkeengel Mikael

Du har et nært samarbeid med den mektige erkeengelen som beskytter og veileder deg gjennom denne situasjonen.

Du trakk dette kortet som en bekreftelse på noe du allerede vet eller har hatt mistanke om. Erkeengelen Mikael er med deg akkurat nå. Erkeengler er store og mektige engler uten tilknytning til bestemte trosretninger, som vokter over skytsenglene og jordens beboere. Mikael, hvis navn betyr «Han som er lik Gud», er engelen som utsletter virkningen av frykt og tilbyr beskyttelse til deg og dem du elsker. Han deler av sitt mot og sin karakterstyrke når du skal gjøre noe som skremmer deg.
Hvis du overveier å gjøre endringer i livet ditt, som for eksempel å slutte i jobben eller avslutte et parforhold, kan du be Mikael om veiledning og hjelp til å gå fryktløst videre. Mikael kan også hjelpe deg med å finne din livsmisjon, og fortelle deg hvilke steg du kan ta videre på din åndelige og karrieremessige vei.

Øvelse
For å styrke ditt mot og din selvtillit kan du si med oppriktighet:

«Erkeengel Mikael, jeg påkaller deg nå. Vennligst lån meg ditt sverd og ditt fredsskjold, og la meg få støtte av din av styrke og ditt mot. Hjelp meg å forstå og føle at jeg er trygg og beskyttet, både følelsesmessig, fysisk, økonomisk, energetisk og spirituelt. Takk.»

Kollektive budskap i uke 3 (15-21. januar)

Hjertechakra

Svaret du søker finnes i ditt hjerte akkurat nå. Vær åpen for å gi og motta kjærlighet.

Englene vil at du skal stole på dine følelser. Ditt hjerte er fylt med visdom, og det kaller nå på deg for å gjøre viktige endringer. Stol på denne visdommen, for den vil ikke svikte deg. Hver gang du trosser dine indre følelser, knuses en liten del av hjertet ditt. Reparer ditt hjerte og relasjoner til deg selv ved å hedre dine følelser. Hvis du for eksempel er ulykkelig over en situasjon, betyr det at noe er galt og at noe må gjøres. Be englene om mot og støtte til å gjøre sunne forandringer både hjemme og på arbeidsplassen din.
Dette kortet oppfordrer deg også til å åpne opp hjerte for kjærlighet. Kanskje har du blitt såret i tidligere forhold, og derfor verner deg mot ytterligere smerte. Englene forsikrer deg om at de beskytter deg og ditt hjerte, så det er trygt for deg å kjenne på kjærlighet og andre følelser. Øvelsen nedenfor vil hjelpe deg med å følge alle rådene fra englene.

Øvelse
Gå til en blomsterbutikk, og kjøp en eller flere friske, rosa roser. Hvis du dyrker roser i egen hage, er det enda bedre! Bær en rose med deg gjennom dagen, og lukt jevnlig på dens duft. Plasser en eller flere roser på nattbordet for å nyte fordelen av deres evne til å åpne hjertechakraet. Når du ikke kan ha en rose med deg, kan du isteden bruke en ren essensiell roseolje. I tillegg kan du ha på deg et smykke med en rose, hjerteformet rosenkvarts, eller legge krystallen i behåen eller brystlommen. Dette vil hjelpe deg å holde hjertet åpent gjennom dagen. Hvis du ber om det, vil englene også omslutte dit hjerte med helbredende og beskyttende rosa lys. 


Ørechakra

Legg merke til budskap som kommer i form av lyd, ord eller musikk. Både fra ytre kiler og innefra. Disse budskapene er reelle svar på dine bønner.

Du fikk dette kortet fordi englene har forsøkt å fange din oppmerksomhet. De har hørt dine bønner, og gir deg nå informasjon og instrukser slik at du skal, kan gjøre det rette. Du hører englenes budskap på ulike måter – i en sang som repeteres, en samtale du overhører, en helt uventet bekreftelse fra en fremmed eller i ord som du hører i ditt indre. Englenes budskap er alltid kjærlige, positive, troverdige og konstruktive.

Øvelse
Finn et rolig sted der du kan være uforstyrret, og si følgende ord til erkeengelen Mikael:

«Jeg ber deg nå om å rense ut og fjerne all lavere energi fra mine fysiske ører eller ørechakraer. Jeg er villig til å frigjøre alt smertefullt jeg noensinne har hørt, i bytte for en klarere evne til å høre kjærlighetens og englenes stemme.»


Kronechakra

Vær oppmerksom på dine ideer. Disse er sann guddommelig veiledning, sendt som svar på dine bønner.

Du trakk dette kortet fordi englene ber deg om å stole på og følge opp ideene du nylig har mottatt. De er svarene du har søkt vedrørende din nåværende situasjon. Du kjenner allerede sannheten og vet hvordan du best skal håndtere situasjonen. Stol på denne kunnskapen, og sett i gang passende tiltak. Når du hedrer dine ideer, svarer universet med å sende deg ytterligere støtte til å gjøre sunne endringer i livet.
Dette kortet er også et budskap om å rense ditt kroneenergisenter (eller chakra), som styrer din evne til å forbinde deg med universets kollektive visdom. Kronechakra kan blokkeres hvis du avfeier dine indre tanker som ønsketekning eller allmennkunnskaper. Husk at alle geniale ideer begynner som dagdrømmer som utvikles til vidunderlige oppfinnelser.

Øvelse
Erkeengel Uriel, hvis navn betyr «Han som er guddommelig lys», er engelen for guddommelig visdom og kunnskap. Sett deg rolig ned og i:

«Erkeengel Uriel, jeg påkaller deg for å rense og balansere mitt kronechakra. Jeg ber deg om hjelp til å styrke min tro og tillit til ideene som kommer til meg. Hjelp meg å være ansvarsfull og gjennomføre mine guddommelige veiledede ideer.»

Kollektive budskap i uke 2 (8-14. januar)

Tredje øye (Pannechakra)

Det er trygd for deg å se kjærlighetens energi i alle dens uttrykk, slik som engler, auraer og visjoner.

Dette kortet kommer til deg som svar på dine spørsmål om din fremtid. Du har visjoner om deg selv, og du lurer på om de er virkelige eller bare fantasier. Englene forsikrer deg om at dine innsikter er nøyaktige, og de ønsker å oppmuntre dine visuelle spirituelle gaver.
Du har naturlige synske evner. De er styrt av energisenteret som befinner seg mellom dine to fysiske øyne, også kjent som «det tredje øyet». Englene sender deg klarsynte budskap som du fanger opp med ditt indre øye som former, farger, mentale filmer, drømmer og lignende. Du kan også motta deres budskap gjennom ditt fysiske syn, slik som tilbakevendende tallrekker (111, 444 og så videre), lys og gjenstander som beveger seg. De kan også komme i form av tegn og symboler, som for eksempel fjær, regnbuer, skyer og mynter.
Englene vil hjelpe deg med å få en fullstendig oppvåkning av ditt tredje øye, slik at du kan forstå dine klarsynte visjoner. De veileder deg til å legge merke til, og stole på det du ser med ditt indre og ditt ytre øye.

Øvelse
Sitt rolig ned og si:

«Erkeengel Rafael og alle klarsynte engler kom til meg nå og omslutt mitt sinn med deres helbredende energi. Rens mitt tredje øye for alle gamle fryktenergier, entiteter, eller andre blokkeringer og forstyrrelser.»

Pust dypt inn og ut mens englene utfører sin «åndelige kirurgi» for å justere ditt spirituelle syn. Før dagbok over visjonene dine, og be englene om hjelp til å tolke dem. 


Erkeengel Rafael

Den helbredende engel er med deg og støtter ditt helbredende arbeide.

Dine bønner om helbredelse (for deg selv eller andre) har blitt hørt og besvart av erkeengelen Rafael, den høyeste helbrederen i englenes rike. Rafael, hvis navn betyr «Gud helbreder», gir deg veiledning og innsikt om din helse, så sørg for å følge enhver intuitiv impuls om å trene, spise sunt, slutte å drikke eller røyke og lignende. Rafael kan hjelpe deg med å redusere eller fjerne usunne behov, hvis du ber om det. Han vil også styrke din motivasjon til å trene.
Hvis du føler deg kallet til å hjelpe andre med deres helse (nære og kjære, klienter og/eller dyr), kan du be Rafael om å veilede dine handlinger og ord. Rafael vil sende Guds helbredende energi gjennom deg, og gjøre deg til en kanal for guddommelig lys og kjærlighet. Rafael leder deg også gjerne mot en healingutdannelse hvis du ber om det.

Øvelse
Erkeengel Rafaels helbredende energi er smaragdgrønn. Visualiser at dette smaragdgrønne lyset omslutter enhver som trenger støtte i form av helbredelse. Selv om du kanskje ikke ser dette grønne lyset tydelig, så vit at du har lykkes i å påkalle dets helbredende kraft.