Ukens kollektive budskap i 2017


Hver mandag legger jeg ut to (tre) kollektive budskap, som kan være til hjelp og veiledning for deg ... på din åndelige utviklingsvei.

Du tar til deg det som blir riktig for deg, og som gir gjenklang i ditt hjerte. Vær tilstede i nuet og nyt øyeblikket
!

Budskapene blir liggende på siden i 3 uker.

Kollektivt budskap i uke 47 (20-26. november)

Solar Plexus Chakra

Det er trygt for deg å være bestemt og ta styring over ditt eget liv på en positiv måte.

Dette kortet kommer til deg fordi englene ønsker å hjelpe deg med spørsmål som har med kraft og kontroll å gjøre. Aller først vil de forsikre deg om at du er kraftfull. Du bli skapt i Skaperens bilde, og har de samme kvalitetene, inkludert kraften. Det spiller ingen rolle om du føler at det er slik eller om du er redd for din indre styrke – sannheten er at du er kraftfull.
For det andre er det trygt for deg å bruke din kraft på kjærlige måter. Englene vil ikke tillate deg å misbruke den, og de menneskene som virkelig elsker deg vil respektere og applaudere dine inspirerende ord og handlinger. Husk at kraft er ikke det samme som aggresjon, det betyr helt enkelt å være fullstendig autentisk mot deg selv og andre.
Englene ønsker også å minne deg om at ingen andre kontrollerer deg, eller kan kontrollere deg uten din tillatelse. Du har alltid muligheter og valg, og englene kan hjelpe deg med å ta disse beslutningene hvis du ber om det. De vil også hjelpe deg med å føle at du i høyeste grad styrer ditt eget liv og dine åndelige gaver.

Øvelse
Finn et rolig sted og leg deg på ryggen mens du fokuserer på solar plexus, energisenteret bak navlen. Si høyt eller inne deg:

«Erkeengel Mikael, jeg påkaller deg nå. Hjelp meg å kutte ethvert fryktbasert bånd som går fra mitt solar plexus til andre jeg eventuelt har gitt bort kraften min til.»

Pust deretter dypt inn og ut, mens Mikael vikler deg løs fra dem du har fryktet kontrollerte deg. Si deretter:

«Erkeengel Mikael, gi meg mot til å ta det fulle ansvaret for alle aspekter av mitt liv.»Ørechakra

Legg merke til budskap som kommer i form av lyd, ord eller musikk. Både fra ytre kiler og innefra. Disse budskapene er reelle svar på dine bønner.

Du fikk dette kortet fordi englene har forsøkt å fange din oppmerksomhet. De har hørt dine bønner, og gir deg nå informasjon og instrukser slik at du skal, kan gjøre det rette. Du hører englenes budskap på ulike måter – i en sang som repeteres, en samtale du overhører, en helt uventet bekreftelse fra en fremmed eller i ord som du hører i ditt indre. Englenes budskap er alltid kjærlige, positive, troverdige og konstruktive.

Øvelse
Finn et rolig sted der du kan være uforstyrret, og si følgende ord til erkeengelen Mikael:

«Jeg ber deg nå om å rense ut og fjerne all lavere energi fra mine fysiske ører eller ørechakraer. Jeg er villig til å frigjøre alt smertefullt jeg noensinne har hørt, i bytte for en klarere evne til å høre kjærlighetens og englenes stemme.»

Kollektivt budskap i uke 46 (13-19. november)

Sensitivitet

Hedre og respekter din dype sensitivitet, fordi den er en gave til oss alle!

Har du blitt ertet eller følt deg ille til mote fordi du er ekstremt sensitiv? I så fall er dette kortet en bekreftelse fra englene om de positive egenskapene som følger med sensitivitetens gave. Du vet for eksempel med sikkerhet hvorvidt et nytt bekjentskap er pålitelig eller ikke. Englene arbeider med å få deg til å stole mer på denne følelsen, og lære deg at du ikke skal bebreide deg selv dersom du tidligere har tatt avstand fra din egen situasjon.
Du er fredfull av natur, så det er naturlig for deg å unngå konflikter og andre disharmoniske energier. Be dine engler om å lede deg til andre fredselskende mennesker, og hold alle andre på avstand. Hedre din egen sensitivitet ved å omgi deg med vennligsinnede relasjoner, media, et hyggelig hjemmemiljø og en trivelig arbeidsplass

Øvelse
Levende planter er en av englenes favorittredskaper for å rense ut fysiske og følelsesmessige giftstoffer. Sette en levende potteplante rett ved siden av sengen din i dag, slik at den kan rense ut og forvandle alt du har absorbert i løpet av natten. På samme måte som planten omdanner giftige karbon til oksygen, vil den også omdanne fryktenergi slik at du kan sove fredfullt og våkne uthvilt. Sørg for å ta godt vare på planten. (Påkall alvene for å få hjelp med dette.) 


Du er en kraftfull lysarbeider

Det er trygt for deg å være kraftfull. Din åndelige kraft bringer store velsignelser i kjærlig tjeneste for det guddommelige.

Dette kortet kommer til deg fordi englene vil hjelpe deg til å føle deg komfortabel med din åndelige kraft. Du er ekstremt kraftfull fordi du (i likhet med alle andre) ble skapt i den kraftfulle Skaperens bilde. Når du har en intensjon om å gjøre en healing eller en lesning, strømmer guddommelig kraft gjennom deg.
Ettersom denne kraften ikke er personlig eller drevet av eget av egoet, er det trygt for deg å kanalisere den. Når din intensjon er å bruke guddommelig kraft i kjærlighetens tjeneste, vil du oppleve harmoni i alle dine aktiviteter. Jo mer komfortabel du er med din åndelige kraft, desto mer jevnt og stabilt vil den strømme igjennom.

Øvelse:
Spenninger i magemusklene betyr at du opplever en maktkamp. Enten føler du at noen forsøker å kontrollere deg, eller så er du usikker på hvordan du skal bruke kraften din. Neste gang du legger merke til disse spenningene, sier du:

«Erkeengel Mikael, hjelp meg å tre inn i min guddommelige kraft med verdighet og takknemlighet.»

Legg merke il hvordan dine magemuskler slapper av som en reaksjon på denne påkallelsen, og at situasjonen roer seg ned og endres til en vinn-vinn-situasjon. 


Syng og dans

Uttrykk deg selv og vekk dine psykiske sanser gjennom musikkens og bevegelsens magiske krefter.

Englene sender deg dette kortet fordi de ser behovet for kreativt uttrykk og balanse mellom arbeid og lek. Å synge og danse er kraftfulle måter å åpne dine kreative kanaler på, og oppleve friheten av å uttrykke deg selv fullt ut. Du vil oppdage skjulte talenter og styrke din selvtillit ved hjelp av disse teknikkene. Ettersom musikk er din sjels måte å uttrykke seg på i den fysiske verden, vil du oppnå en større fornemmelse av det guddommelige i deg selv. Mange kvinner oppdager sin indre gudinne gjennom kunstneriske danseformer som magedans og huladans.

Øvelse
Finn et rom du kan være uforstyrret, demp lyset og sett på yndlingsmusikken din. Sving til musikken, og gi deg selv lov til å bevege deg akkurat som du vil. La kroppen din lede dansen, uten å planlegge eller tenke på bevegelsene. Syng med på sangen, og kjenn nytelsen av å uttrykke deg helt fritt i dansen. 

Kollektivt budskap i uke 45 (6-12. november)

Hjertechakra

Svaret du søker finnes i ditt hjerte akkurat nå. Vær åpen for å gi og motta kjærlighet.

Englene vil at du skal stole på dine følelser. Ditt hjerte er fylt med visdom, og det kaller nå på deg for å gjøre viktige endringer. Stol på denne visdommen, for den vil ikke svikte deg. Hver gang du trosser dine indre følelser, knuses en liten del av hjertet ditt. Reparer ditt hjerte og relasjoner til deg selv ved å hedre dine følelser. Hvis du for eksempel er ulykkelig over en situasjon, betyr det at noe er galt og at noe må gjøres. Be englene om mot og støtte til å gjøre sunne forandringer både hjemme og på arbeidsplassen din.
Dette kortet oppfordrer deg også til å åpne opp hjerte for kjærlighet. Kanskje har du blitt såret i tidligere forhold, og derfor verner deg mot ytterligere smerte. Englene forsikrer deg om at de beskytter deg og ditt hjerte, så det er trygt for deg å kjenne på kjærlighet og andre følelser. Øvelsen nedenfor vil hjelpe deg med å følge alle rådene fra englene.

Øvelse
Gå til en blomsterbutikk, og kjøp en eller flere friske, rosa roser. Hvis du dyrker roser i egen hage, er det enda bedre! Bær en rose med deg gjennom dagen, og lukt jevnlig på dens duft. Plasser en eller flere roser på nattbordet for å nyte fordelen av deres evne til å åpne hjertechakraet. Når du ikke kan ha en rose med deg, kan du isteden bruke en ren essensiell roseolje. I tillegg kan du ha på deg et smykke med en rose, hjerteformet rosenkvarts, eller legge krystallen i behåen eller brystlommen. Dette vil hjelpe deg å holde hjertet åpent gjennom dagen. Hvis du ber om det, vil englene også omslutte dit hjerte med helbredende og beskyttende rosa lys. 


Gudinne

Uttrykk din guddommelige feminine energi, og omfavn dens magiske intuisjon og omsorgsfulle kvaliteter.

Dette kortet forteller om et behov for hellig, feminin energi, som bærer med seg gaver som intuisjon, omsorg og kunstnerisk uttrykk. Kanskje har du tilbrakt for mye tid på tankearbeid eller arbeidet uten kreativt innhold. I så fall er dette et tegn til deg om å bevege kroppen i dans, og uttrykke din intuitive, omsorgsfulle og kreative side.
Du blir også ledet til å påkalle velvillige feminine gudeskikkelser for å få hjelp med den situasjonen du spør om. Du kan påkalle Lakshmi, hinduenes høyt elskede overflodsgudinne. Brigit, den keltiske gudinnen for helbredelse og mot. Jomfru Maria, helgenen som veileder våre barn. Athene, den greske visdomsgudinnen. Den egyptiske gudinnen Isis som hjelper kvinner med å sjonglere hjem og familie, eller hvilken som helst av de andre tusentalls tillitsvekkende og hellige feminine guddommer.

Øvelse
I hver kvinne bor det tre aspekter av gudinnen: Jomfruen (det indre barnet – noen ganger ren, andre ganger dristig eller eventyrlysten), Moderen (den omsorgsfulle) og Matriarken (læreren). Menn har tilsvarende indre kvaliteter: Gutten, Faderen og Patriarken. Det er viktig å uttrykke hvert av disse tre aspektene daglig. Dette vil bidra til å balansere lekenhet med arbeid og relasjoner. Bruk tid hver dag på å uttrykke disse tre egenskapene i deg, å legg merke til hvor mye mer energisk og balansert du føler deg.